Teknoloji

Tepki Çeken Escape From Tarkov Paketi İçin Geri Adım Atıldı

Geçtiğimiz günlerde tepkilerin odağına yerleşen Escape From Tarkov ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Geliştirici ekip, geri adım atıldığını duyurdu.

Tepki Çeken Escape From Tarkov Paketi İçin Geri Adım Atıldı
29-04-2024 11:53

Geçtiğimiz ÖZETİ| günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Escape From Tarkov oyunu ile ilgili yaşanan bir gelişmeden bahsetmiştik. Geliştirici ekip, “The Unheard Edition” isimli yeni sürüm için 250 dolar gibi ciddi anlamda yüksek bir tutar istemiş, oyuncular da çileden çıkmışlardı. Şimdi bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Battlestate Games adına konuşan COO Nikita Buyanov, geri adım attıklarını açıkladı. Yapılan açıklamada, oyunculara yaşatılan olumsuz deneyim için üzgün olunduğu ifade edildi. Nikita Buyanov, Reddit'te yaptığı paylaşımda atılan adımları da tek tek maddeledi.

İşte Escape From Tarkov için alınan kararlar

Escape From Tarkov

150 dolara satılan Edge of Darkness paketini satın alanlar, PvE moduna erişebilecekler. Edge of Darkness paketi için ek avantajlar oluşturulacak.PvE modu, Escape From Tarkov'un 1.0 sürümünde mod desteği alacak.250 dolarlık The Unheard Edition paketinin satışı devam edecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER