Spor

Süper Lig'de de oynamıştı! Efsane futbolcu kaza geçirdi

Tüm Spor - Gençlerbirliği ve Ajax formaları giyen Nijeryalı futbol efsanesi Tijani Babangida, trafik kazası geçirdi. Tijani'nin hayati tehlikesi devam ederken, kendisi gibi futbolcu olan kardeşi Ibrahim Babangida, kazada hayatını kaybetti.

Süper Lig'de de oynamıştı! Efsane futbolcu kaza geçirdi
10-05-2024 16:48

2000-2001 ÖZETİ| sezonun da ülkemizde kiralık olarak Gençlerbirliği forması giyen Nijeryalı futbol efsanesi ve Federasyon Başkanı Tijani Babangida, trafik kazası geçirdi.

Hollanda devi Ajax'ta oynadığı 5 sezonda adını tüm dünyaya duyuran ve 1998 Dünya Kupası performansıyla da takdir toplayan Tijani Babangida, kendisi gibi futbolcu olan kardeşi Ibrahim Babangida ile birlikte Nijerya'da çok ağır bir kaza yaptı.

Tijani Babangida'nın kardeşi Ibrahim Babangida, kazada hayatını kaybederken Tijani'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.Tijani'nin eşi ve bir çalışanının da hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Konuyla ilgili Nijerya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Emmanuel Babayaro, "Federasyon Başkanımız Tijani Babangida'nın durumu çok ciddi, ağır bir trafik kazası geçirdi" şeklinde bir açıklama yaptı.



Tijani Babangida, rahmetli başkan İlhan Cavcav'la...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER