Gündem

Son dakika: PKK'ya iki bölgede peş peşe darbeler! Çok sayıda terörist öldürüldü

Son dakika haberi... Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Son dakika: PKK'ya iki bölgede peş peşe darbeler! Çok sayıda terörist öldürüldü
24-05-2024 14:33

Son ÖZETİ| dakika haberi... Türk Silahlı Kuvvetleri sınır ötesinde terör örgütlerine nefes aldırmıyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesi ve Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde toplam 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

"TERÖRE VE TERÖRİSTE HİÇBİR YERDE GEÇİT YOK"

MSB'den konuyla ilgili yapılan açıklamada "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 5 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadelerine yer verildi.

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok!

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 5 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi.… pic.twitter.com/ZrJespslPp

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) May 24, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER