Gündem

Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti! Türkiye-Mısır ilişkilerinde yeni dönemi başlatan karar

Son dakika... Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti. iki lider karşılıklı olarak büyükelçi atanması hususunda mutabık kaldı.

Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti! Türkiye-Mısır ilişkilerinde yeni dönemi başlatan karar
29-05-2023 23:08

10 ÖZETİ| yılın ardından Mısır ile yeni sayfa açıldı. 2013 yılından bu yana maslahatgüzar seviyesindeki ilişkiler büyükelçi düzeyine çıkartılıyor.

SİSİ'DEN TEBRİK TELEFONU

Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti. 

Mısır Cumhurbaşkanı es-Sisi, görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesini kutlayarak, seçim sonuçlarının Türk halkı için hayırlı olmasını diledi.

KARŞILIKLI OLARAK BÜYÜKELÇİ ATANACAK

Ekonomi başta olmak üzere Türkiye-Mısır ilişkilerini derinleştirecek adımlar ve bölgesel meselelerin de ele alındığı görüşmede, iki lider karşılıklı olarak büyükelçi atanması hususunda mutabık kaldı.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER