Spor

Serie A'da gol yağmuru! Juventus'un 'yıldız'ı Bologna'da parladı

Tüm Spor - İtalya Serie A'nın 37. haftasında Bologna ile Juventus kozlarını paylaştı. Kenan Yıldız'ın skoru belirlediği maçta Juventus, 3-0'dan maçı 3-3'e getirerek beraberliğe razı oldu.

Serie A'da gol yağmuru! Juventus'un 'yıldız'ı Bologna'da parladı
21-05-2024 00:57

İtalya ÖZETİ| Serie A'da 37. hafta mücadelesinde Bologna ile Juventus karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan maç 3-3'lük skorla tamamlandı. 

Bologna, henüz maçın 2. dakikasında Calafiori ile öne geçti ve 11. dakikada Castro ve 53. dakikada yine Calafiori ile maçı 3-0'a getirdi. 

JUVE'DE GOL PERDESİNİ CHİESA AÇTI 

Juventus adına işlerin iyi gitmediği maçta Chiesa 76. dakikada bulduğu golle takımını umutlandıran golü attı. Zebralar'da 83. dakikada ise sahneye Milik çıktı ve skoru 3-2'ye getirdi. 



SON SÖZÜ KENAN SÖYLEDİ

Son bölümde rakibine baskısını iyiden iyiye hissettiren Juventus, Milik'in golünden sadece bir dakika sonra milli futbolcu Kenan Yıldız ile 84'te skor tabelasını eşitleyen golü buldu. Bologna savunmasının hatasında topu kapan Kenan, uzak mesafeden golü atarak skoru dengeledi.

Bu sonuçla birlikte Juventus, son hafta öncesi 68 puanla aynı puana sahip Bologna'nın bir sıra altında 4. sırada yer aldı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER