Teknoloji

Samsung Galaxy Z Flip6 Ekranı Daha Az Kırışacak

Samsung Galaxy Z Flip6'nın ekranıyla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre Samsung, bu akıllı telefonda daha kalın bir ekran kullanacak. Bu durum, kırışıklığın azalmasını sağlayacak.

Samsung Galaxy Z Flip6 Ekranı Daha Az Kırışacak
18-05-2024 17:32

Güney ÖZETİ| Koreli teknoloji devi Samsung'un yaklaşmakta olan katlanabilir ekranlı telefonu "Galaxy Z Flip6" ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Güvenilir kaynaklar arasında yer alan The Elec, bu akıllı telefonun ekrandaki kırışma durumunu kısmen de olsa düzelteceğini iddia etti.

Temmuz ayında duyurulması beklenen Samsung Galaxy Z Flip6 ile ilgili pek çok sızıntı yaşandı. Gelen haberlere göre Samsung, bu akıllı telefonda daha iyi bir kamera kurulumu tercih edecek. Ayrıca titanyum kasa ve daha büyük bir batarya iddiaları da gündemde. The Elec'in son açıklaması, tüm bunlara ekranla ilgili bir sızıntı daha eklenmesini sağlamış oldu.

Samsung, ekran kalınlığını artırarak kırışıklığı azaltacak

Samsung Galaxy Z Flip6

Edinilen bilgilere göre Samsung, Galaxy Z Flip6'daki kırışıklığı azaltmak için ekran panelini kalınlaştıracak. Bu bağlamda; bir önceki modelde 30 mikrometre olan ekran kalınlığı, Galaxy Z Flip6'da 50 mikrometre olacak. Ekrandaki kalınlaşma, görüntü kalitesi açısından herhangi bir fark oluşturmayacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER