Teknoloji

Samsung Corby’nin Şaka Gibi Özellikleri - Webtekno

Samsung Corby dokunmatik telefonlar açısından bir milat niteliğinde olmakla birlikte şu anki telefonlarla karşılaştırıldığında bazı özellikleri hepimize garip geliyor. Kendi dönemine damga vuran Samsung Corby'nin şimdi bize şaka gibi gelen birçok özelliği bulunmakta.

Samsung Corby’nin Şaka Gibi Özellikleri - Webtekno
16-09-2023 16:13

Akıllı ÖZETİ| telefonların yeni yeni parladığı dönemlerde özellikle tüm gençlerin elinde gördüğümüz Samsung Corby, kullanıcılara sunduğu özelliklerle oldukça bilinen bir halde geldi. Rengarenk kapaklardan, dokunmatik ekranlara kadar bizi büyüleyen ilk telefon modellerinden biri olan Samsung Corby için gençliğimizin telefon modeli diyebiliriz. Şimdiki telefon modellerinden bir hayli küçük olan modelin bir zamanlar oldukça popüler olduğunu söylesek yalan olmaz.

2009 yılında çıkan Samsung Corby belki de çoğumuzun ilk telefonu olma özelliği taşımasıyla ünlü. “What color is your life?” sloganıyla hayatımıza giren modelin özelliklerden bahsettiğimizde eminiz ki siz de şaşırıp kalacaksınız. Samsung Corby telefon modelinin şaşırtıcı özelliklerini yazımızda sizin için derledik.

Samsung Corby özellikleri:

2.8 inç dokunmatik ekran240x320 piksel çözünürlükGülümseme algılayan 2MP kamera960 mAh batarya kapasitesi50MB dahili bellekÇoklu renk seçeneği2G desteğiYouTube, MySpace ve Facebook ile direkt bağlantı ve dosyaları internete atma özelliğiTouchwiz'a sahip

2.8 inç dokunmatik ekran:

Samsung Corby şimdiki telefonlarla kıyaslandığında 2.8 inç dokunmatik ekranı bulunuyor ve oldukça küçük boyutlu olarak karşımıza çıkıyor. Ancak çıktığı yıldaki şartlar bakımından dokunmatik telefonların ilk örneklerinden biri olan Samsung Corby ekranlarının tuşlu telefonların ekran boyutlarına kıyasla oldukça büyük olduğunu söylemekte yarar var.

Modelin Kore versiyonunda dokunmatik ekranın 3 inç boyutuna çıkması da önemli bir konu. Kore versiyonunun birçok yükseltilmiş özelliği bulunuyor.

240x320 piksel çözünürlük: