Yaşam

Sadece keskin bir görüşe sahip kişiler 9 saniye içerisinde kaktüsün nerede olduğunu bulabilir

Çiçekçi dükkanında kaybolan kaktüsün nerede olduğunu bulmak için hazırlanan bu zeka testi oyunu ile hem eğlenceli vakit geçirecek hem de keskin bir zekaya sahip olup olmadığınızı göreceksiniz.

Sadece keskin bir görüşe sahip kişiler 9 saniye içerisinde kaktüsün nerede olduğunu bulabilir
15-05-2024 16:17

Kaktüsün ÖZETİ| nerede olduğunu bulmak için hazırlanan bu optik illüzyon görseli, keskin bir zekaya sahip olup olmadığınızı ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Zeka testleri, gözlerinizi ve zihninizi çalıştırarak farklı düşünmenizi sağlar. Bunun yanı sıra konsantrasyonunuzu yükselterek bilişsel becerilerinizin gelişmesine büyük destek olur.

Mücadele için hazırsanız öyleyse neden sizler için hazırladığımız bu optik illüzyon testini çözmüyorsunuz? Yapmanız gereken şey çok basit. Zamanlayıcınızı 9 saniyeye kurun ve kaktüsün nerede olduğunu bulmaya çalışın.

Bu optik illüzyon testi, çevrenizdeki insanların sizi “inatçı” mı yoksa “güvenilir” bir kişi mi olarak gördüğünü gösteriyorBu optik illüzyon testi, çevrenizdeki insanların sizi “inatçı” mı yoksa “güvenilir” bir kişi mi olarak gördüğünü gösteriyor

Soru işaretli yere hangi sayı gelecek? Zihninizi güçlendirecek bu beyin egzersizini okuyucuların sadece %3’ü çözebildi!Soru işaretli yere hangi sayı gelecek? Zihninizi güçlendirecek bu beyin egzersizini okuyucuların sadece %3’ü çözebildi!

KAKTÜSÜN NEREDE OLDUĞUNU BULABİLECEK KADAR İYİ MİSİN?

Sadece keskin bir görüşe sahip kişiler 9 saniye içerisinde kaktüsün nerede olduğunu bulabilir

Yukarıdaki görselde bir çiçekçi dükkanında ortadan kaybolan kaktüsü arıyoruz. Birbirinden farklı, çeşit çeşit çiçeğin olduğu bu ortamda sadece bir tane kaktüs var ve bu kaktüsün nerede olduğunu sadece keskin bir zekaya sahip olan kişiler 9 saniye içerisinde bulabiliyor.

Zamanlayıcınızı ayarlayın ve kaktüsün nerede olduğunu bulmak için görseli taramaya başlayın.

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doğru cevabını insanların sadece %3’ü doğru yanıtlayabiliyorDiğerlerinden farklı olan korkuluğu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doğru cevabını insanların sadece %3’ü doğru yanıtlayabiliyor

Bu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyorBu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyor

Sadece keskin bir görüşe sahip kişiler 9 saniye içerisinde kaktüsün nerede olduğunu bulabilir

Kaktüsün nerede olduğunu bulamadınız mı? Evet, biliyoruz kaktüsü bulmak oldukça zor hatta orada olmadığını bile düşünüyor olabilirsiniz ama kaktüs bu görselin bir yerinde ve aslında tam olarak gözünüzün önünde duruyor.

Ne kadar çok zeka testi çözerseniz bu tarz oyunlarda başarı sağlama oranınız o kadar yükselecektir. Sürenin kısıtlı olması üzerinizde baskı yaratmasın. Sakince tüm görseli aramaya devam edin.

CEVAP HER ZAMAN GÖZLERİNİZİN ÖNÜNDEYDİ

Süre bitti. Kaktüsün nerede olduğunu hala daha arıyorsanız artık durun. İsterseniz süre olmadan kendinizi tekrar test edebilirsiniz. Eğer bir ipucu istiyorsanız görselin üst kısımlarına dikkatinizi vermeniz gerekebilir.

Halen daha kaktüsün nerede olduğunu bulmak için görseli tarıyorsanız burada durun. Çünkü şimdi cevabı sizinle paylaşmak üzereyiz. Kendi başınıza hile yapmadan kaktüsün nerede olduğunu bulmaya çalışın.

İşte zorlayıcı optik illüzyon testinde aradığınız kaktüsün yeri;

Sadece keskin bir görüşe sahip kişiler 9 saniye içerisinde kaktüsün nerede olduğunu bulabilir

Kaktüsün nerede olduğunu bulmayı başardınız mı? Diğer bitkilerin arkasına saklandığı için onu fark etmek biraz zordu. Bu zeka testi oyunundan keyif aldınız mı? Cevabınız evetse neden diğer zeka testi oyunlarımıza göz gezdirerek kendinizi test etmiyorsunuz?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER