Teknoloji

Roblox'tan Ulaşılabilen Netflix Nextworld Duyuruldu

Netflix, Roblox üzerinden ulaşılabilen sanal dünya "Netflix Nextworld"ü duyurdu. Netflix Nextworld, platformdaki yapımlarla ilgili oyun ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Roblox'tan Ulaşılabilen Netflix Nextworld Duyuruldu
10-05-2024 21:33

Dünyanın ÖZETİ| en popüler çevrim içi dizi ve film platformu Netflix ile video oyun dünyasının önde gelen isimlerinden Roblox arasında dikkat çekici bir iş birliği gerçekleştirildi. Bu iş birliği kapsamında Roblox'tan ulaşılabilen, "Netflix Nextworld" isimli yeni bir dijital tema parkı oluşturuldu. 

Henüz erken erişim aşamasında olan Netflix Nextworld, Roblox'un mobil, konsol ve PC sürümlerinin tamamında bulunuyor. Dijital tema parkına ulaşmak isteyen oyuncuların, Roblox'tan giriş yapmaları yeterli olacak. 

Peki oyuncular, Netflix Nextworld'de ne yapacaklar?

Netflix Nextworld

Roblox üzerinden Netflix Nextworld haritasına bağlanan oyuncular, Netflix'teki yapımlarla ilgili tonla içerik görecekler. Stranger Things, One Piece ve Rebel Moon gibi yapımlar, Netflix Nextworld'de ulaşılabilecek etkinlikler arasında yer alacak. Ekip ayrıca 24 Mayıs'ta yayımlanacak Jurassic World: Chaos Theory için de özel bir etkinlik oluşturdu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER