Gündem

Pensilvanya’da neler oluyor? “Gülen’i kaçırdılar”

Fetullahçı terör şebekesinde iç savaş kızışıyor. ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki kampta firari olarak yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in, örgütün üst düzey militanları tarafından “kaçırılarak” farklı bir noktaya götürüldüğü belirtildi.

Pensilvanya’da neler oluyor? “Gülen’i kaçırdılar”
25-05-2024 14:03

HABER7

Fetullahçı ÖZETİ| Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in sağlık sorunları bahane edilerek Pensilvanya’daki kamptan çıkarıldığı ve farklı bir yere nakledildiği söyleniyor. Gülen’in kara kutusu olarak bilinen Cevdet Türkyolu’nun organize ettiği “kaçırma” eyleminin örgüt içerisindeki kavgayı derinleştirdiği ifade ediliyor.

Kaçırma eylemini ayyuka çıkaran isim ise Ebuseleme Gülen.

Elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, Pensilvanya’daki örgüt kampının önünden yayınladığı küfürlü videoda, “kaçırma” hadisesinden bahsetti. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’den “hocaefendi” diye bahseden Ebuseleme Gülen, “Hocaefendiyi başka bir yere kaçırdılar” ifadelerini kullanıyor.

Ebuseleme Gülen, “Ben varım. Benim gibi insanlar var Allah’tan. Ama burada o... çocukları da var işte. Ha pardon, şu anda burada değiller. Hocaefendiyi de kaçırdılar ya başka bir yere... Unutmuşum ya pardon. Hocamız yok artık.” diyor.