Yaşam

Pendik İlim Yayma Cemiyeti mezunlarını verdi

İlim Yayma Cemiyeti Pendik Şubesinin düzenlediği “Genç Liderler Akademisi Mezuniyet Töreni” şölen havasında geçti.

Pendik İlim Yayma Cemiyeti mezunlarını verdi
24-05-2024 13:38

Programa ÖZETİ| Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulisi ŞENTÜRK, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf TÜLÜN, Pendik Belediye Başkanı Ahmet CİN, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin YILMAZ, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Program Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda akademi öğrencisi Ömer Faruk Demirci’nin Kuran Tilaveti ile başladı. Ardından Mezun öğrencileri temsilen Mezunlardan İkbal Çetin ve Zeynep Ela Şahin söz aldılar.

İlim Yayma Cemiyeti Pendik Şube Başkanı Fikri İlgar’ın açılış konuşması ile devam etti. Konuşmalarında: “Başta içinde bulunduğumuz Coğrafya ve karışık Dünyanın, mevcut sorunlarının aşılması, umudun, refahın ve barışın artması için iyi yetişmiş, donanımlı liderlere ihtiyaç var. Osmanlı bakiyesi bu topraklarda yeniden liderliğimizi hatırlamaya ve hatırlatmaya ihtiyacımız var. Çizdiğimiz bu resmin üzerimize yüklediği sorumlulukla “Genç Liderler Akademisi” ni düzenleme kararı aldık. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, bu yolda çabalarımızı muvaffak eylesin inşAllah. Kısaca programımızı açıklarsak; Liderlik potansiyeli olan gençlerimizin liderlik becerilerini, manevi köklerinden beslenen bir dil ve yöntem kullanarak geliştirmeye çalıştık” şeklinde ifade ederek, öğrencilere, şube yönetimine, katılımcılara teşekkürlerini ilettiler.

Konuşmaların ardından protokol, mezunlara mezuniyet belgelerini takdim etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER