Magazin

Özkan Uğur'a veda... Cenaze programı belli oldu: Usta isim son yolculuğuna uğurlanıyor!

MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında hayata veda etti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen sanatçı uzun süredir yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybederken Uğur için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. İşte detaylar…

Özkan Uğur'a veda... Cenaze programı belli oldu: Usta isim son yolculuğuna uğurlanıyor!
11-07-2023 11:02
MFÖ ÖZETİ| grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında hayata veda etti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen sanatçı uzun süredir yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybederken Uğur için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. İşte detaylar…Abone ol

Özkan Uğur’a veda vakti… 7’den 70’e gerek oyunculuğu gerek ise sanatçılığı ile milyonların gönlünde taht kuran Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlanıyor. Geçtiğimiz cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Özkan Uğur 2013 yılında lenfomaya yakalanmış, başarılı geçen tedavi sürecinin ardından hastalığı atlatmıştı. Sonrasında tekrarlayan hastalığını üç kez yenen Özkan Uğur bu sefer hayranlarını hüzne boğdu.

69 yaşında hayata veda etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sevenleri iyi haberi beklerken acı gelişmeyi duyurdu. Ardında sayısız eser bırakan Özkan Uğur, 69 yaşında hayata ve sevenlerine veda etti.

İlk tören AKM’de…

Vefat haberi ile tüm sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan Özkan Uğur, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Özkan Uğur için AKM'de saat 11.00'de tören yapılacak. Ardından usta sanatçı Taksim Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER