Spor

Mourinho'nun Fenerbahçe sözleri yeniden gündem oldu

Tüm Spor - 2016-2017 sezonunda Avrupa Ligi'nde Manchester United'ın teknik direktörü olarak Fenerbahçe'ye rakip olan Mourinho'nun o dönemki sözleri yeniden gündem oldu.

Mourinho'nun Fenerbahçe sözleri yeniden gündem oldu
14-05-2024 20:53

Fenerbahçe'de ÖZETİ| başkanlığına adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın seçilmesi haline Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini belirtmesi büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe sözleri yeniden gündem oldu

Bu gelişme sonrası 2016-2017 sezonunda Avrupa Ligi'nde Manchester United'ın teknik direktörü olarak Fenerbahçe'ye rakip olan Mourinho'nun sözleri yeniden gündem oldu.

Fenerbahçe'den övgüyle bahsetmişti

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, 2016-2017 sezonunda Avrupa Ligi A Grubu'nda Manchester United ile Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu. Mourinho, Fenerbahçe ile oynadıkları iki maç öncesinde sarı-lacivertlilerden övgüyle bahsetmişti.

"Bizim için sürpriz değil"

Aziz Yıldırım'ın Mourinho ile görüşme gerçekleştirdiğini açıklamasının ardından Portekizli hocanın o dönem söyledikleri yeniden sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe'den övgüyle bahseden Mourinho o dönem sarı-lacivertliler için, "Fenerbahçe'nin tekrar maçlarını kazanıyor olması bizim için sürpriz değil." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu belirten Mourinho ayrıca, "Fenerbahçe sezon sonunda olması gerektiği yerde olacaktır. Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu ve zor bir maç oynayacağımızı düşünüyorum." demişti.

Türkiye ve Süper Lig ile ilgili de konuşan Mourinho, "Türkiye'de lig sürekli iyiye gidiyor. İstanbul dışındaki takımlar da üst sıraları zorluyor. Sanıyorum, İstanbul'un 3 büyük geleneksel kulübü son derece kuvvetli." şeklinde konuşmuştu.

Fenerbahçe, 2016-2017 sezonunda Manchester United ile Kadıköy'de oynadığı maçı 2-1 kazanmıştı. Sarı-lacivertliler, Old Trafford'da ise rakibine 4-1 mağlup olmuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER