Spor

Merih Demiral: Fenerbahçe içimde bir yara!

Tüm Spor - Milli futbolcu Merih Demiral, Fenerbahçe'den ayrılış süreciyle ilgili yıllar sonra dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Merih Demiral: Fenerbahçe içimde bir yara!
11-05-2024 23:53

Sezon ÖZETİ| başında sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olan Merih Demiral, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu. 

Merih Demiral'ın açıklamaları şöyle:

"SERT GİRİYORDUM, KIZMIYORLARDI"

"Juventus'taki ilk zamanlarımda Higuain ve Ronaldo'ya sert müdahalelerim oldu. Sağ olsun onlar çok profesyonellerdi, bana kızmadılar. Hiçbir sıkıntı yaratmadılar. Her an benimle konuştular, tecrübelerini aktardılar."

"İNŞALLAH UZUN SÜRE ARABİSTAN'DA KALIRIM" 

"Arabistan Ligi'ne transfer sürecim hızlı gelişti. Buraya transfer olacağımı hiç beklemiyordum. Hocamızın çok etkisi oldu. Onunla konuşunca ikna oldum. Projeyi anlattılar, buranın ne kadar gelişeceğini dile getirdiler. Gayet mutluyum, yeni bir deneyim oluyor. İnşallah uzun süre boyunca burada kalırım."

"GELMEDEN ÖNCE RONALDO İLE KONUŞTUM"

"Gelmeden önce Ronaldo ile konuştum. Buraya gelmemde onun etkisi çok oldu. O herkese yol açtı. Çok büyük futbolcular geliyor ve bence daha da çok gelecek. Ben de onların arasında olduğum için şanslıyım."

"RONALDO İLE KARŞILIKLI OYNAMAK ZOR"

"Sık sık karşı karşıya geldik. Juventus'tan sonra milli takımda da karşılıklı oynadık, şimdi de burada karşılıklı oynuyoruz. Ronaldo ile karşılıklı oynamak zor."

"AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA KARŞILAŞACAĞIZ"

"Zorluğun yanında böyle büyük futbolcularla oynamak güzel. Herkese nasip olmuyor. Gayet fit durumda o da. Allah'tan iyi defans yaptık da maç içerisinde çok fazla etki gösteremedi. Ronaldo'ya karşı oynamak her zaman güzel bir duygu. Avrupa Şampiyonası'nda da inşallah karşılıklı oynayacağız."

"FENERBAHÇE, BONUCCİ'DEN DAHA FAZLA YARARLANABİLİRDİ"

"Bence Fenerbahçe, Bonucci'den daha fazla yararlanabilirdi. Bonucci gerçekten hem saha içi hem saha dışında gerçek bir karakter. Tecrübelerinden yararlanmak herkese nasip olmaz. Bonucci'nin saha içi ve dışında futbolculara ne kadar etki ettiğini görebiliyordum. O yüzden Fenerbahçe daha farklı yararlanabilirdi ondan."

"NEDEN 0 YA DA 3 NUMARA?"

"Fenerbahçe A takımına çıktığımda saçımı sıfıra vuruyordum. Volkan Demirel ve Mehmet Topal bana takılıyordu, 'Stam' diyorlardı. O zamandan beri saçımı ne zaman sıfıra vursam kendimi daha iyi hissediyordum. Futbola daha odaklanmış hissediyordum. Şu anda da öyle. Saçımı hiç uzatmayı düşünmüyorum. Bıyık uzattım, bıyıkla şu an kendimi iyi hissediyorum. Yeni bir imaj ve farklılık olsun istedim."

"FENERBAHÇE'DEN NASIL AYRILDIN?"

"Fenerbahçe benim içimde her zaman bir yara. Çünkü hem Fenerbahçe benden yararlanamadı hem de ben Fenerbahçe'den yararlanamadım. O zamanlar benim çok büyük hayallerim vardı. Şükrü Saraçoğlu'nda oynamak istiyordum."

"BAZI ŞAHISLAR ENGEL OLDU"

"Böyle bir karar almak zorunda kaldım. Bu benim için çok iyi bir karar oldu, kendime Portekiz'de çok şey kattım. Her Türk gencinin hayallerinden birini gerçekleştirdim. Ama Fenerbahçe kalbimde çok büyük yara. O süreç kimsenin istediği gibi olmadı. Bazı şahıslar buna engel oldu."

"DEĞİŞİK ŞEYLER YAPTILAR"

"Ayrılmamla ilgili Fenerbahçe ile bir süreç yoktu, şahıslarla ilgili bir süreç vardı. Çünkü o zaman ki şahıslar çok büyük etken oldu. Değişik şeyler yaptılar. Çok da konuşmamak lazım. Siz anladınız..."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER