Spor

Merih Demiral'dan Fenerbahçe paylaşımı

Tüm Spor - Milli futbolcu Merih Demiral, Fenerbahçe'nin kendisine gönderdiği formayı ve notu sosyal medya hesabından paylaştı.

Merih Demiral'dan Fenerbahçe paylaşımı
17-05-2024 00:18

Milli ÖZETİ| futbolcu Merih Demiral, Fenerbahçe Kulübü'nün kendisine yolladığı hediyeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Kısa süre önce bir televizyon kanalına röportaj veren Demiral, altyapısında yetiştiği Fenerbahçe'den ayrılık sürecine ilişkin sitemli açıklamalarda bulunmuş ve 'Fenerbahçe içimde bir yara, hayallerim vardı' ifadelerini kullanmıştı. 

Bunun üzerine, Fenerbahçe Kulübü, Suudi Arabistan'da Al Ahli forması giyen 26 yaşındaki stoper Merih Demiral'a forma hediye etti.

Merih Demiral'den Fenerbahçe'ye teşekkür https://t.co/lTnI2sPWBW

— Tümspor (@Haber7_Spor) May 16, 2024


Formanın yanı sıra bir de not yazan sarı-lacivertli kulüp, notta şu ifadeleri kullandı: 

''Sevgili Merih Demiral. TRT SPOR kanalına verdiğin röportajı takip ettik.

Burada dile getirdiğin sözlerin üzerine sana ulaşmak,

Fenerbahçe hikayeni anlattığın 'Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı' tanımından hareketle şunu paylaşmak istedik.

Bazen sona ermiş gibi görünen hikayeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur.

Fenerbahçemizin çatısı altında kıymetli formamızı terletmiş, bu ruhu hissetmiş bir Türk genci olarak hedeflerin yolunda attığın adımlarda sonsuz başarılar diliyoruz.

Sana gönderdiğimiz Çubuklu formamız Fenerbahçe sevgine ışık olsun."


Formayla birlikte gönderilen notu sosyal medya hesabından paylaşan Demiral, "Beni çok mutlu eden bu değerli hediyenizi hayatım boyunca saklayacağım çok teşekkür ederim. Her zaman kalbimin en özel yerinde. İyi ki Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER