Teknoloji

Meral Güven Adına Kripto Para Çıkarıldı

Fenerbahçe taraftarını "bilerek" şampiyon olacaklarına inandırmaya çalıştığını iddia eden astrolog Meral Güven adına kripto varlık çıkarıldı. Önce 10 kat değer kazanan token, Galatasaray'ın şampiyon olması ile %99 değer kaybetti.

Meral Güven Adına Kripto Para Çıkarıldı
27-05-2024 10:13

Geçtiğimiz ÖZETİ| hafta sonu, ülkemizdeki futbol tutkunları için soluksuz geçti. Zira 2023-2024 sezonunun şampiyonu nefes kesen maçlar sonunda belli oldu. Galatasaray, 24. kez ligi en üst sırada tamamladı. Bu gelişmenin ardından sosyal medyada gözler, "Fenerbahçe mucizevi şekilde şampiyon olacak" diyen astrolog Meral Güven'e çevrildi.

Son birkaç haftadır Meral Güven'in "kehanetleri" sosyal medyayı adeta ele geçirmişti. Güven öylesine popülerleşti ki adına Solana ağında bir token bile oluşturuldu. Garip bir şekilde insanlar da bu kripto para birimine yatırım yaptılar. Peki sonra ne mi oldu dersiniz? Bu kripto varlık, saatler içerisinde adeta yok oldu. Hâliyle insanların yatırımları da buhar oldu...

İşte "MERAL"in fiyat grafiği

MERAL

MERAL, piyasaya sürüldüğünde 0,00006 dolar bandında işlem görüyordu. Önce 10x yapan yani değerini 10'a katlayan token, 0,0006 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Galatasaray'ın şampiyonluğu ise bu macerayı bitirdi. Oldukça sert bir düşüş yapan kripto varlık, an itibarıyla 0,000004 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Yani tepe noktasından değer kaybı %99,33 seviyesinde.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER