Spor

Memphis Depay harekatı! Atletico Madrid ile görüşüldü

Tüm Spor - Beşiktaş, Atletico Madrid'le bir yıl daha sözleşmesi olan 30 yaşındaki forvet Memphis Depay için ilk teması kurdu.

Memphis Depay harekatı! Atletico Madrid ile görüşüldü
14-05-2024 12:48

Kadrosunda ÖZETİ| yer alan yabancı oyuncuların büyük bir bölümünü göndermek isteyen Beşiktaş yönetimi, savunmadan hücuma kadar kaliteli takviyelerle yeni sezona iddialı bir şekile girmek istiyor.

Henüz teknik adam konusu netleşmese de siyah-beyazlı idareciler vakit kaybetmemek adına çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalar yeni teknik direktör geldiğinde kendisine sunulacak ve sonuca bağlanacak.

HÜCUM HATTINA HEDEF DEPAY

Beşiktaş'ın bu doğrultuda önemli hedeflerinden biri de Memphis Depay. Yazın transfer edilen Ante Rebic'ten umduğunu bulamayan siyah beyazlılar, hem kanat forvet hem santrfor pozisyonunda oynayabilen Depay'ın transferini düşünüyor.

Yönetimin önüne tavsiye ile gelen Hollandalı oyuncunun, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 30 yaşındaki yıldızla ilgilenen Beşiktaş'ın nabız yokladığı ve hem Atletico Madrid hem de oyuncu cephesinden durumunu sorgulayarak girişimlere başladığı kaydedildi.

Bu sezon Atletico Madrid'de 29 maça çıkan Depay, 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER