Gündem

Kudüs Şehidi Hasan Saklanan’ın ailesine yardım seferberliği! İş adamı takdir topladı

Soykırımcı siyonist İsrail tarafından şehit edilen ve hala naaşı teslim edilmeyen Hasan Saklanan’ın ailesine yardım seferberliği başlatıldı. Şehidin ailesine bir konut bağışlanırken nakdi yardım için hesap açıldığı öğrenildi.

Kudüs Şehidi Hasan Saklanan’ın ailesine yardım seferberliği! İş adamı takdir topladı
15-05-2024 12:43

Haber7 ÖZETİ| – ÖZEL

Filistin'in başkenti Kudüs'te işgalci İsrail polisi tarafından 30 Nisan'da şehit edilen ve hala naaşı teslim edilmeyen Hasan Saklanan’ın ailesine yardım seferberliği başlatıldı. Şehidin ailesinin yetim kalan 4 çocuğunun geleceğinin güvence altına alınması için destek çağrısı yapılıyor.

AİLESİNE ‘EV’ DESTEĞİ

Şehidin ailesine konut ve nakdi yardımlar yapıldığı bildirildi.

Kirada olduğu öğrenilen Kudüs Şehidi Hasan Saklanan’ın ailesine hayırsever bir iş adamı ev bağışladığı öğrenildi. Yozgat merkezli İnfak Derneği aracılığıyla yapılan bağışla şehidin ailesi, Şanlıurfa’da konut sahibi oldu. Hayırsever iş adamının isminin açıklanmamasını istediği kaydedildi.

YARDIM HESABI AÇILDI

En büyüğü 9 en küçüğü 4 yaşında olan çocukların geleceği için çevresi tarafından yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi. Nakdi yardımların sürdüğü aile için bağış hesabı açıldığı öğrenildi.

Şehidin eşi Fatma Saklanan adına açılan yardım hesapları TL, Euro ve Dolar olarak açıldı.

Yardımseverler, şehit Hasan Saklanan'ın ailesine yardımı "TR81 0001 0002 5381 8122 6650 01" IBAN numarasıyla gerçekleştirebiliyor.



Katil İsrail, Kudüs şehidi Hasan Saklanan’ın naaşına ne yaptı? Haber7 yakınlarına ulaştıKatil İsrail, Kudüs şehidi Hasan Saklanan’ın naaşına ne yaptı? Haber7 yakınlarına ulaştı

ŞEHİDİN NAAŞI HALA TÜRKİYE’YE TESLİM EDİLMEDİ

30 Nisan'da şehit edilen Hasan Saklanan’ın naaşı 15 gündür Türkiye'ye teslim edilmedi.

İsrailli yetkililer, şehit Hasan Saklanan'ın naaşına ne yapıldığına ilişkin henüz hiçbir açıklama yapmadı.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nın Hasan Saklanan'ın naaşının ülkeye getirilmesi konusunda devreye girdiği belirtildi. Filistin'de Hamas'ın da İsrail ile yürütülen ateşkes müzakerelerinde Hasan Saklanan'ın durumunu gündeme getirdiği kaydedildi.

Şehit Saklanan'ın ailesinin bekleyişi sürüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER