Politika

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal paylaşım! FETÖ'yü akladı, Rusya'ya salladı!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı saatler kala Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu resmi sosyal medya hesabından Rusya'yı hedef alarak skandal bir açıklama yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal paylaşım! FETÖ'yü akladı, Rusya'ya salladı!
12-05-2023 01:18

14 ÖZETİ| Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı saatler kala CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım geldi. Kılıçdaroğlu, adeta FETÖ'yü aklarcasına ifadeler kullandığı açıklamasında Rusya'ya "Montajlar, kumpaslar, fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal paylaşım! FETÖ'yü akladı, Rusya'ya salladı!

FETÖ'YÜ AKLADI, RUSYA'YA SALLADI

"Sevgili Rus Dostlarımız, Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız." ifadelerini kullandı.

Sevgili Rus Dostlarımız,
Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 11, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER