Spor

Karşıyaka'da Transferde Sorun Yok

TFF 3'üncü Lig takımlarından Karşıyaka, yeni sezon öncesi Emre Keleşoğlu ve Haydar Yılmaz ile sözleşme imzaladı. Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin, transferde sorun yaşamadıklarını belirtti.

Karşıyaka'da Transferde Sorun Yok
09-07-2023 13:53

TFF ÖZETİ| 3'üncü Lig'de yeni sezon öncesi son olarak Düzcespor'dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Keleşoğlu ve Vanspor'dan 39 yaşındaki kaleci Haydar Yılmaz'la birer yıllık sözleşme imzalayan Karşıyaka'da Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin, transferde sorun yaşamadıklarını söyledi. Şimdiye kadar dış transferde 4 isme, iç transferde ise Fatih Taşdelen'e imza attıran yeşil-kırmızılılarda transfer görüşmelerini yeni futbol şubesi olarak kendisi ve Osman Dal ile Mehmet Peköz'ün yürüttüğünü dile getiren Gültekin, Başkan Turgay Büyükkarcı'nın transferde şubeye müdehalesinin olmadığını, uyum içinde çalıştıklarını dile getirdi.Sizce Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılık kararı doğru mu?

— Haberler.com (@Haberler) July 5, 2023

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ergin Karataş - Spor Türkiye Futbol Federasyonu Haydar Yılmaz Karşıyaka Futbol Spor Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER