Yaşam

Kanal7 ailesinin mutlu günü: Lütfiye-Mustafa ve Arzu-Çağdaş çiftleri dünya evine girdi

Ülke TV muhabiri Arzu Yıldırım, CNN Türk muhabiri Çağdaş Evren Şenlik'le, Haber7 foto haber editörü Lütfiye Öztunç ise Ensonhaber grafikeri Mustafa Civan ile dünya evine girdi.

Kanal7 ailesinin mutlu günü: Lütfiye-Mustafa ve Arzu-Çağdaş çiftleri dünya evine girdi
18-05-2024 19:23

Kanal7 ÖZETİ| Medya grubunun mutlu günü... Haber7 Foto Haber editörü Lütfiye Öztunç, Ensonhaber grafikeri ve Haber7'nin eski seyahat editörü Mustafa Civan ile dünya evine girdi. 

Şişli Belediyesi Derviş Eroğlu Kültür Merkezi Ve Nikah Dairesinde gerçekleşen düğüne gelin ve damadın aileleri, yakınları, sevenleri ve iş arkadaşları katıldı.

Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli ve Kanal7 İnsan Kaynakları Müdürü Nevzat Özkan da davete icabet ederek çifte mutluluk diledi.

ARZU & ÇAĞDAŞ ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Ülke TV sunucu/muhabiri Arzu Yıldırım ise CNN Türk muhabiri ve eski Kanal7 muhabiri Çağdaş Evren Şenlik ile evlendi. Arzu & Çağdaş çiftinin düğünü de Üsküdar Nikah Sarayı'nda gerçekleşti.

Düğüne gelin ve damadın aileleri, yakınları, sevenleri, iş arkadaşları ve basın camiasından pek çok isim katıldı. Düğüne katılanlar arasında Kanal7 İnsan Kaynakları Müdürü Nevzat Özkan ve Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli de yer alarak çifte mutluluklar diledi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER