YaÅŸam

Kaleye isabetli şut çekme oyunu: Oyuncunun gol atmasına yardımcı olabilir misin?

Kaleye isabetli şut çekme oyunu, topun yörüngesini belirleyerek oyuncunun gol atmasına yardımcı olabileceğiniz bir labirent oyunudur.

Kaleye isabetli şut çekme oyunu: Oyuncunun gol atmasına yardımcı olabilir misin?
23-05-2024 16:12

Kaleye ÖZETİ| isabetli şut çekme oyunu özellikle futbolseverlerin bayılacağı, gündelik hayattan sıkıldıklarında eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir labirent oyunudur. Diğer labirent oyunlarından farklı olarak bu bulmacada çıkışa bulmak yerine kaleye isabetli şut çekmeye çalışacaksınız.

Oyunun asıl mantığı 15 saniye içerisinde doğru okları takip ederek topun kaleyi bulmasını sağlamak. Ancak bu aşamada çok dikkatli olmalı ve süreyi iyi kontrol etmelisiniz. Oyuncuya yardımcı olabilecek misiniz? Cevabınız evetse aşağıdaki resme dikkatlice bakın.

Sadece bir tane önermenin doğru olduğu bu zeka testi bulmacasında yüzüğün nerede olduğunu bularak eleştirel düşünme konusunda yeteneğinizi kanıtlayın!Sadece bir tane önermenin doÄŸru olduÄŸu bu zeka testi bulmacasında yüzüğün nerede olduÄŸunu bularak eleÅŸtirel düşünme konusunda yeteneÄŸinizi kanıtlayın!

Blok bulmacası #1: Fotoğrafçının durduğu yerden bakan bir kişi şekli nasıl görür?Blok bulmacası #1: FotoÄŸrafçının durduÄŸu yerden bakan bir kiÅŸi ÅŸekli nasıl görür?

KALEYE İSABETLİ ŞUT ÇEKME OYUNU: GOL ATMASINA YARDIMCI OLUN

Kaleye isabetli şut çekme oyunu: Oyuncunun gol atmasına yardımcı olabilir misin?

Bir oyuncunun kaleye şut atmadan önce düşündüğü tüm olasılıkları gösteren yukarıdaki görsel aslında bir zihin alıştırmasıdır. Kaleye isabetli şut çekme oyunu, pratik düşünmenizi ve bunu olabilecek en hızlı şekilde yapmanızı sağlar. Eğer hızlı olmazsanız top rakip oyuncunun eline geçerek puanı o kazanabilir.

Bu nedenle hazır olduğunuzda süreyi başlatın ve kaleye isabetli şut çekme oyunu için mücadeleye başlayın. Kaleye isabetli şut çekme oyununda dikkatinizi mümkün olduğu kadar koruyun. Çünkü topun her farklı hareketi için ayrı bir yön belirtilmiş. Tek bir yönü hatalı yaparsanız yolunuz karışabilir.

Bu huzur veren doğa manzarasında saklanan yaramaz tavşanın yerini 5 saniyeden önce bulursanız yüksek bir görsel IQ’ya sahipsiniz demektir!Bu huzur veren doÄŸa manzarasında saklanan yaramaz tavÅŸanın yerini 5 saniyeden önce bulursanız yüksek bir görsel IQ’ya sahipsiniz demektir!

OKLARIN YÖNÜNE DİKKAT EDİN

Kaleye isabetli şut çekme oyunu: Oyuncunun gol atmasına yardımcı olabilir misin?

15 saniye size kısa gibi gelebilir ama okların yönüne dikkat ederek ve topun ters yönüne hareket ederek zamanı iyi değerlendirebilirsiniz. Eğer süre her halükarda kısa geldiyse kendinize bir şansa daha vererek kaleye isabetli şut çekme oyununu yeniden deneyebilirsiniz.

Süre bitti. Henüz kaleye şut çekme oyununda oyuncunun kaleye gol atmasına yardımcı olamadınız mı? Öyleyse aşağıdaki görsele bakın ve kaleye şut çekme oyununda topun doğru yörüngesini keşfedin:

Diğerlerinden farklı olan korkuluğu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doğru cevabını insanların sadece %3’ü doğru yanıtlayabiliyorDiÄŸerlerinden farklı olan korkuluÄŸu 7 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmacanın doÄŸru cevabını insanların sadece %3’ü doÄŸru yanıtlayabiliyor

Kaleye isabetli şut çekme oyunu: Oyuncunun gol atmasına yardımcı olabilir misin?

Evet, gördüğünüz gibi. Oyuncunun gol atması için topun izlemesi gereken yörünge kırmızı olarak işaretlendiği gibidir. Kaleye isabetli şut çekme oyunu gibi labirent oyunları seviyorsanız neden aynı renkteki duvardan üst üste 2 kez geçmeden çıkışı bulabileceğiniz labirent bulmacasını çözmüyorsunuz?


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER