Gündem

İzmir’deki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 4 tutuklama

İzmir’in Bornova ilçesinde yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptığı belirlenen ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

İzmir’deki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 4 tutuklama
19-05-2023 22:22

İzmir ÖZETİ| İl Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı silah imalatı ve ticaretini önlemeye yönelik saha ve analiz çalışmaları yürüttü. Çalışmalar neticesinde, suçu gerçekleştiren S.G., O.E., O.K. ve M.A. isimli 4 kişi takip edildi. Yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından düğmeye basan polis ekipleri, şüphelilerin ikamet ve araçlarına eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise, 120 adet çevirmeye hazır kuru sıkı tabanca, 188 şarjör, 3 ruhsatsız tabanca, 359 fişek, 99 silah parçası, 1 adet hidrolik pres makinesi, 1 dremel makinesi, 6 matkap ve silah imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Öte yandan, olayla ilgili gözaltına alınan 4 şahıs da emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER