Spor

İtalya'dan Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklif!

Tüm Spor - Serie A ekiplerinden Fiorentina, Fenerbahçeli Rodrigo Becao'ya kancayı taktı. Sezon sonu Fenerbahçe'nin kapısını çalacak Çizme ekibi, 10 milyon euroyu gözden çıkardı.

İtalya'dan Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklif!
03-03-2024 17:37

Fenerbahçe'nin ÖZETİ| Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao'ya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra etkili bir performans sergileyen Rodrigo Becao, İsmail Kartal'ın da ilk 11'de vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

FIORENTINA TALİP OLDU

28 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya İtalyan kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Sambacı için son olarak Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın talip olduğu öğrenildi.

SEZON SONUNDA TEKLİF

Floransa ekibinin, daha önce Çizme'de Udinese formasını da terleten futbolcu için sezon sonunda teklif yapmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

10 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Fiorentina'nın, Becao için 10 milyon Euro gibi bir bütçe ayırmayı düşündüğü ifade edildi. 1.91 boyundaki Becao'nun Kanarya ile kontartı 2028'de sona erecek.

Sakatlığı nedeniyle ligde üst üste 17 maçta forma giyemeyen ve Hatayspor maçıyla sahalara geri dönen Brezilyalı savunma oyuncusu, bu sezon çıktığı 14 maçta 1 gol kaydetti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER