Gündem

İstanbul'da metro seferlerine 'seçim' ayarı: Saat 2'ye kadar uzatıldı

Yarın gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekili Seçimleri nedeniyle İstanbul'da metro seferleri, gece saat 02.00'ye kadar uzatılacak.

İstanbul'da metro seferlerine 'seçim' ayarı: Saat 2'ye kadar uzatıldı
13-05-2023 22:14

Metro ÖZETİ| İstanbul, seçimler nedeniyle metro seferlerinin uzatıldığını açıkladı. Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri nedeniyle Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece aşağıdaki hatlarımızda seferlerimiz 02.00'ye kadar uzatılmıştır” denildi.

O hatlar şöyle:

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro HattıM1B Yenikapı-Kirazlı Metro HattıM2 Yenikapı-Hacıosman Metro HattıM3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez Metro HattıM4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro HattıM5 Üsküdar-Çekmeköy Metro HattıM6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü Metro HattıM7 Yıldız-Mahmutbey Metro HattıM9 Bahariye-Olimpiyat Metro HattıT1 Kabataş-Bağcılar Tramvay HattıT4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay HattıT5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay HattıF1 Taksim-Kabataş füniküler Füniküler Hattı#MetroDuyuru
Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri nedeniyle Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece aşağıdaki hatlarımızda seferlerimiz 02.00’ye kadar uzatılmıştır:

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı
M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı
M2 Yenikapı-Hacıosman…

— Metro İstanbul (@metroistanbul) May 13, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER