EÄŸitim

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü ve İSO Başkanı, mesleki eğitim iş birliğini görüştü

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ı ziyaret ederek, mesleki eğitim alanındaki iş birliklerini değerlendirdi.

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü ve İSO Başkanı, mesleki eğitim iş birliğini görüştü
16-05-2024 10:18

İSO'nun ÖZETİ| Odakule'deki genel merkezinde gerçekleştirilen görüşmede, yaklaşık beş yıldır İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile İSO arasında yürütülen Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü (MEİP) kapsamındaki faaliyetler masaya yatırıldı. Görüşmede, mesleki eğitimin daha da geliştirilmesi ve MEİP çalışmalarının ileriye taşınması için atılacak adımlar ele alındı.

Toplantıda, toplumu, aileleri ve öğrencileri mesleki eğitime daha fazla yönlendirmek ve mesleki eğitime olan talebi artırmak için yeni proje ve etkinliklerin neler olabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca, önümüzdeki dönemde öğrenciler ve ailelerinin mesleki eğitimle ilgili çalışmalar hakkında daha fazla bilgilendirilmesi amacıyla, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilerek eşgüdümlü faaliyetlerin arttırılması konusunda mutabakata varıldı.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER