Teknoloji

iOS 16’nın Halka Açık Beta Sürümü Bu Hafta Yayınlanacak

Apple’ın WWDC 2022 etkinliğinde tanıttığı yeni iPhone işletim sistemi iOS 16’nın açık beta sürümünün bu hafta yayınlanması bekleniyor.

iOS 16’nın Halka Açık Beta Sürümü Bu Hafta Yayınlanacak
11-07-2022 22:53

GeçtiÄŸimiz ÖZETÄ°| ay gerçekleÅŸen WWDC 2022 konferansında Apple’ın tanıttığı yeni iPhone iÅŸletim sistemi iOS 16, yepyeni özellikleriyle iPhone hayranlarını bir hayli heyecanlandırmayı baÅŸarmıştı. Dilerseniz iOS 16 detaylarına buradan, hangi iPhone’ların iOS 16 güncellemesini alacağına buradan göz atabilirsiniz.

Alınan yeni bir habere göre Apple’ın bir süredir kapalı beta sürecinde olan yepyeni iÅŸletim sistemi, bu hafta içerisinde halka açık beta sürecine girecek. GeliÅŸme, artık Apple haberleriyle özdeÅŸleÅŸmiÅŸ Bloomberg yazarı Mark Gurman’dan geliyor.

iOS 16 açık betası bu hafta çıkıyor

Mark Gurman’ın dediÄŸine göre iOS 16’nın açık betası, iOS 16’nın üçüncü geliÅŸtirici beta sürümüyle eÅŸ olacak. Açık betanın ÅŸu an için tam yayınlanma tarihi bilinmiyor. GeçtiÄŸimiz sene iOS 15’in açık beta sürümü, ÇarÅŸamba günü yayınlanmıştı. Yani benzer bir tarih bekleyebiliriz.

iOS 16 açık beta sürümüne erişebilmek için ücretsiz Apple Beta Yazılım Programına bir iPhone üzerinden kaydolmanız gerekiyor. iOS 16 betası, yayınlandığı zaman Ayarlar > Yazılım Güncelleme hedefinde yüklenebilir şekilde cihazınıza gelecektir. Herkese açık beta test kullanıcıları, Geri Bildirim Yardımcısı uygulamasını kullanarak Apple'a geri bildirim sağlayabilir.

www.idrak34.com


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER