Spor

Inter'de ayrılık kapıda! Menajeri Süper Lig için kolları sıvadı

Tüm Spor - Inter'in sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve 1 yıllık sözleşme imzaladığı Juan Cuadrado, İtalyan devinden ayrılıyor.

Inter'de ayrılık kapıda! Menajeri Süper Lig için kolları sıvadı
10-05-2024 16:23

Inter ÖZETİ| ile sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan Juan Cuadrado'nun, bir sonraki durağının Süper Lig olabileceği iddia edildi.

Calciomercato'da yer alan habere göre, deneyimli futbolcu Meksika ve ABD'den gelen tekliflere karşın kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor.

TÜRKİYE SEÇENEĞİ MASADA

İsmi ilerleyen yaşına rağmen sık sık transfer dedikodularına karışan Juan Cuadrado'nun bir sonraki adresi için Türkiye'yi de ihtimaller arasında tuttuğu belirtildi.

Dzeko'nun Fenerbahçe'ye transferinde önemli rol oynayan menajer Alessandro Lucci'nin Juan Cuadrado'yu da aynı şekilde Süper Lig'e götürebileceği vurgulandı.

Ancak basına yansıyan haberlerde Kolombiyalı futbolcunun ilerleyen yaşı, maliyeti ve geçen sezon aşil tendonundan yaşadığı sakatlık nedeniyle şu anda Türkiye'den oyuncunun transferi için bir adım atılmadığının da altı çizildi.

35 yaşındaki futbolcu, sakatlığı nedeniyle bu sezın tam 31 maç kaçırdı ve ligde sadece 179 dakika süre alabildi. 10 karşılaşmada forma giyen Cuadrado, 2 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER