Teknoloji

HyperOS Alacak Telefonlar [Güncel]

Xiaomi, HyperOS için hazırlanan en güncel yol haritasını paylaştı. Böylelikle hangi cihazların HyperOS'a geçiş yapacağı ortaya çıktı. Güncelleme takvimi de netleşmiş durumda.

HyperOS Alacak Telefonlar [Güncel]
28-02-2024 14:57

Çinli ÖZETİ| teknoloji devi Xiaomi, akıllı telefonları için hazırladığı yeni işletim sistemi HyperOS ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşletim sistemi için açılan resmî X hesabından yapılan paylaşımda, HyperOS'un dağıtım sürecine ilişkin oldukça net bilgiler paylaşıldı. Paylaşılan bilgiler hem hangi cihazların kesinlikle HyperOS güncellemesi alacağını hem de bunun ne zaman gerçekleşeceğini ortaya koymuş oldu. 

Xiaomi'nin HyperOS ile ilgili paylaşımı küresel çapta ses getirmiş olsa da şirketin, bu konuyla ilgili önemli bir açıklaması bulunuyor. Şirkete göre güncelleme tarihleri ve HyperOS güncelleme alacak modeller, ülkeler bazında değişiklik gösterebilir. Eğer Xiaomi akıllı telefon kullanıcısıysanız bu listeyi önemsemelisiniz ancak süreçte değişiklikler olabileceğinizi de aklınızın bir köşesinde bulundurun.

İşte HyperOS X hesabından yapılan o paylaşım:

İşte Xiaomi HyperOS için en son yayımlama planı! Cihazınızı bulun ve yayımlama planıyla ilgili en son haberleri almak için bizi takip edin.

Bu programa göre HyperOS alacak cihazlar:

hyperos alacak telefonlar

HyperOS güncellemesi alacak Xiaomi ve Redmi telefonlar:

Xiaomi 14 Serisi (önceden yüklenmiş olarak gelecek)Xiaomi 13 SerisiXiaomi 13T SerisiXiaomi 12 SerisiXiaomi 12T SerisiRedmi Note 13 SerisiRedmi Note 12 Pro+ 5GRedmi Note 12 Pro 5GRedmi Note 12 5G

HyperOS güncellemesi alacak Xiaomi ve Redmi tabletler:

Xiaomi Pad 6S Pro (önceden yüklenmiş olarak gelecek)Xiaomi Pad 6Redmi Pad SE

HyperOS güncellemesi alacak giyilebilir cihazlar:

Xiaomi Watch S3 (önceden yüklenmiş olarak gelecek)Xiaomi Smart Band 8 Pro (önceden yüklenmiş olarak gelecek)

Yukarıdaki cihazlar için güncelleme takvimi:

HyperOS güncelleme takvimi

Xiaomi'nin paylaşımına göre yukarıda bahsini geçirdiğimiz cihazlar, HyperOS güncellemesini 2024'ün ilk yarısı itibarıyla alacaklar.

Sonraki aşamada HyperOS güncellemesi alacak olan telefonlar:

Xiaomi MIX Fold 3Xiaomi MIX Fold 2Redmi K60 Extreme EditionRedmi K60 ProRedmi K60Redmi K50 Extreme EditionRedmi K50 Gaming EditionXiaomi 11 (tüm modeller)Redmi K50 ProRedmi K50POCO C51POCO C55POCO X4 5G POCO X4 GTPOCO X4 Pro 5GPOCO X5POCO X5 ProPOCO X6POCO X6 ProPOCO F4POCO F4 GTPOCO F5POCO F5 ProPOCO M4POCO M4 ProPOCO M5POCO M5sPOCO M6 Pro

Peki HyperOS neler sunuyor?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER