Spor

Hull City kadrosunda değişim kararı!

Tüm Spor - İngiltere Premier Lig'e yükselme şansını yitiren Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor.

Hull City kadrosunda değişim kararı!
06-05-2024 18:12

İngiltere ÖZETİ| Championship'te sezonun son haftasında Plymouth'a 1- 0 yenilerek ligi 7. sırada tamamlayan ve play-off'un dışında kalan Hull City'de büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.

Premier Lig'e yükselme hedefini tutturamayan İngiliz takımında, gelecek yaz oyuncu kadrosuyla ilgili önemli kararlar verilmesi bekleniyor.

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, kulübün sahibi Acun Ilıcalı, başkan yardımcısı Tan Kesler ve bazı futbolcularla önümüzdeki birkaç gün içinde kritik görüşmwlerde bulunacağını belirterek, play-off'u kaçırmanın yarattığı hayal kırıklığının ardından toparlanmaya çalıştığını söyledi.

Hull Live'a konuşan Rosenior çok yorucu bir sezon geçirdiklerini vurgulayarak, "Muhtemelen dört gün boyunca aralıksız uyuyacağımi. Ailem ve arkadaşlarımla biraz vakit geçireceğim. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var çünkü günün 24 saati buradayım ama aynı zamanda oyuncularla da çok önemli toplantılarım var. Ayrıca Acun Ilıcalı ve Tan Kesler'le de görüşmelerim olacak" ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon da Premier Lig'e yükselme konusunda iddialı olacaklarını belirten 39 yaşındaki teknik adam "Kulüpte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Hayatımın en güzel yılıydı. Her dakikasını sevdim ve gelecek sezon daha güçlü bir şekilde geri döneceğiz." diye konuştu.

Bu arada haber detayında, Hull City'de gelecek sezonun kadro planlaması için yaz aylarında bir dizi önemli kararlar alınması gerektiği yorumu yapıldı ve Adama Traore, Greg Docherty ve Cyrus Christie gibi oyuncuların takımdaki geleceklerinin bu süreçte şekilleneceği ileri sürüldü.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER