Gündem

Hamile kardeşini öldürdü! Kuzeni de yardım etti...

Kadın cinayetlerine bir çıldırtan vahşet daha eklendi. Mersin'de 20 yaşındaki Besra Kırmızı, ağabeyi tarafından katledildi. Cinayete Kırmızı'nın kuzeninin de yardım ettiği ileri sürüldü.

Hamile kardeşini öldürdü! Kuzeni de yardım etti...
09-04-2024 16:32

Mersin'in ÖZETİ| Tarsus ilçesinde, hamile kadının sokakta öldürülmesine ilişkin ağabeyi ve amcasının oğlu gözaltına alındı.

AA'da yer alan habere göre dün Besra Kırmızı'nın (20) aile sağlığı merkezinden çıktıktan sonra silahla başından vurularak hayatını kaybetmesine ilişkin polis ekipleri soruşturmasını sürdürdü.

Ekipler, cinayeti işlediği belirlenen Kırmızı'nın ağabeyi U.B'yi ve ona yardım ettiği öğrenilen amcasının oğlu Y.B'yi yakaladı.

KAÇARAK EVLENDİ DİYE KATLEDİLDİ İDDİASI

Gözaltındaki şüphelilerin Tarsus Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor. Cinayetin Besra Kırmızı'nın "kaçarak evlendiği" gerekçesiyle işlendiği ileri sürüldü.

Tarsus ilçesinde, aile sağlığı merkezinden çıktıktan sonra sokakta iki kişi tarafından önü kesilen Besra Kırmızı silahla başından vurulmuştu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, hamile olan Kırmızı'nın yaşamını yitirdiğini belirlemişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER