Gündem

Haluk Levent ve Murat Kekilli'den İsrail paylaşımı: Allah belanı versin İsrail!

Ünlü sanatçılar Haluk Levent ve Murat Kekilli, İsrail'in, Gazze Şeridi'ndeki Refah'ta yerlerinden edilen Filistinlilerin sığındığı çadır kente düzenlediği katliam saldırısına tepki gösterdi.

Haluk Levent ve Murat Kekilli'den İsrail paylaşımı: Allah belanı versin İsrail!
27-05-2024 02:32

İsrail, ÖZETİ| Gazze Şeridi ve Filistin'de işlediği savaş suçlarına bir yenisini daha ekledi. İsrail savaş uçakları yerinden edilmiş binlerce Filistinlinin Refah'ta sığındığı çadır kente katliam saldırısı düzenlemesine ünlü sanatçılardan tepki geldi.

'KAHROLASIN NETANYAHU!'

En az 40 Filistinlinin şehit edildiği saldırı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Haluk Levent, İsrail'in saldırı sonrası yaptığı açıklamaya tepki göstererek, 

"İsrail Ordusu: ‘Refah'ın bombalanması sonucunda yangın çıktı ve siviller yaralandı. Olay inceleme altında ve ilgili soruşturma sürüyor.’ Baktılar ki dünya ayağa kalktı hemen inceleme, soruşturma kelimelerini kullanmaya başladılar. Klasik kirli savaş taktiği. Kahrolasın Netenyahu!" dedi.

'ALLAH BELANI VERSİN İSRAİL!"

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli ise resmi X hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail şimdi de masum sivil insanları yakmaya başladı! Allah belanı versin İsrail!" ifadelerini kullanarak İsrail'e tepki gösterdi.

İsrail şimdi de masum sivil insanları yakmaya başladı! Allah belanı versin İsrail! #freegaza #freepalestine . pic.twitter.com/ms0bSugued

— Murat KEKİLLİ (@kekillimurat) May 26, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER