Teknoloji

Google işletme ekleme nasıl yapılır?

Bu içeriğimizde

Google işletme ekleme nasıl yapılır?
11-05-2024 20:08

Google, ÖZETİ| dünyanın en popüler arama motoru olarak öne çıkıyor. Teknoloji devi, işletmelerin de bu avantajdan yararlanması için önemli bir fırsat sunuyor. Öyle ki firmalar, iş yerlerini Google'a ekleyerek bilinirliklerini artırabiliyor. Peki bu nasıl yapılır? Bu içeriğimizde “Google işletme ekleme nasıl yapılır?” sorusunu cevaplandırdık.

Google işletme ekleme (Adım adım)

Firmanızı daha erişilebilir kılmak ve tanınırlığınızı artırmak için Google'da işletmenizi listeleyebilirsiniz. Üstelik teknoloji devi, bu hizmeti karşılığında herhangi bir ücret talep etmiyor. Bu nedenle işletmelerin bundan yararlanmasında fayda var.

Google işletme ekleme (Adım adım)

Google işletme eklemek için öncelikle buraya tıklayarak ilgili web sayfasına giriş yapın. Eğer Google hesabınız açık değilse, oturum açmanız gerekecektir. Akabinde açılan sayfada işletmenizle ilgili istenen bilgileri girin.

Tüm adımları tamamladıktan sonra son bölüme geldiğinizde ise işlemi onaylayarak firmanızı onaya gönderebilirsiniz. Güvenlik amacıyla direkt yayınlanmıyor. Fakat onay sürecinin çok uzun sürmediğini belirtelim.

Google güvenli arama kapatma nasıl yapılır?

Google güvenli arama kapatma nasıl yapılır?

Google tarafından sunulan Güvenli Arama özelliğini kapatma nasıl yapılır? İşte adım adım yapmanız gerekenler...

Google işletme ekleme için şu adımları takip etmelisiniz;

1. Adım: Buraya tıklayarak Google işletme ekleme sayfasına ulaşın.2. Adım: İşletme adı, türü, adresi ve iletişim numarası gibi bilgileri girin.3. Adım: Son sayfaya geldiğinizde Google işletme ekleme işlemini onaylayın.

İşletmeniz onaylandığında Google İşletmem hizmeti üzerinden firma bilgilerinizi yönetebilirsiniz.

Google işletme hesabı açarken doğru ve güncel bilgiler sunmak oldukça önemli. Öyle ki müşterilerinizin işletmenize kolayca ulaşabilmesini sağlar. Doğru adres, telefon numarası, çalışma saatleri, web sitesi ve diğer detaylar, müşterilerin firmanıza güvenini artırır ve sizi tercih etmelerini kolaylaştırır.

Bunun yanında işletmenize ait fotoğraflar ekleyerek daha çok kişinin dikkatini çekebilirsiniz. Ayrıca bu, müşterilere daha fazla güven sağlar. Öte taraftan bilindiği üzere resmi tatil ve bayram günlerinde birçok işletme kapalı olur.

Google işletme ekleme (Adım adım)

Eğer sizin işletmeniz de kapalı olacaksa, bu durumu müşterileriniz ile paylaşmanızda fayda var. Aksi taktirde insanlar, iş yerinin açık olduğunu düşünüp ziyarette bulunabilir. Bu da müşteri memnuniyeti açısından önemli bir faktör.

Google ilk çıktığında nasıldı? İşte arama motoru efsanesinin başlangıcı!

Google ilk çıktığında nasıldı? İşte arama motoru efsanesinin başlangıcı!

Dünya'da en çok kullanılan arama motorlarından olan İlk Google'ın nasıl göründüğünü biliyor musunuz? Google nasıl kuruldu? İşte detaylar...

– Bu içeriğimizde “Google işletme ekleme nasıl yapılır?” sorusunu cevaplandırdık.

googlenasıl yapılırrehber
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER