Teknoloji

Gmail'in E-posta Özetleme Özelliği, Telefonlara Geliyor

Google Gmail'in e-posta özetleme özelliği, Android telefonlara gelecek gibi görünüyor. Özellik, Gmail'in Android uygulamasına ait kodlarda tespit edilmiş durumda.

Gmail'in E-posta Özetleme Özelliği, Telefonlara Geliyor
08-04-2024 15:03

Yapay ÖZETİ| zekâyı aktif olarak kullanmaya başlayan ABD merkezli teknoloji devi Google, kullanıcılara bir dizi yeni özellik sunmaya başladı. O özelliklerden bir tanesi de Gmail'in web sürümüne eklenen ve bir e-posta içeriğinin yapay zekâ tarafından kısaca anlatılmasını sağlayan "Özetle" özelliği.

Gelen son haberler, bu özelliğin çok yakında akıllı telefonlar için kullanılabilir olacağını gösteriyor. Zira Gmail'in Android sürümünde, "Bu e-postayı özetle" şeklinde bir butonun var olduğu tespit edildi. Uygulama kodlarında tespit edilen özellik, yakında tüm kullanıcılara ulaşabilir gibi görünüyor.

İşte Gmail'in kodlarında bulunan o buton

Gmail

Gmail'in e-postaları özetlemeye yarayan yeni özelliği, Gemini'dan güç alıyor. Yapay zekâ, gelen e-postanın içeriğini kontrol edip, anlamlı bir özetini sunuyor. Gmail'in Android sürüm kodlarında tespit edilen buton, bu özelliğin yakında Android telefon sahiplerine ulaşabileceğini gösteriyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER