Ekonomi

Galatasaray şampiyon oldu, Fenerbahçe tavan yaptı!

Süper Lig'i ikinci bitirerek umduğunu bulamayan Fenerbahçe'nin hisseleri bugün en çok yükselen şirketler arasında girerken, şampiyon Galatasaray'ın hisseleri sınırlı yükseliş gösterdi.

Galatasaray şampiyon oldu, Fenerbahçe tavan yaptı!
27-05-2024 13:02

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig 38. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup etti ve 24. kez şampiyon oldu.

Sarı kırmızılarılaın borsada işlem gören Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar (#GSRAY) bugün sınırlı bir yükseliş gösterdi.

Şirket borsanın açılmasının ardından bir ara yüzde 1,64 kayıpla 9 liranın altına düştü ancak buradan gelen alımın ardından yüzde 2,5 primlenerek 9 lira 36 kuruş seviyelerine yükseldi.

En fazla primi Fenerbahçe yaptı

Süper Lig'i ikinci bitirerek umduğunu bulamayan Fenerbahçe'nin hisseleri (#FENER) bugün en çok yükselen şirketler arasında girdi. Hisseler yüzde 9,96'lık primle 118 lira 20 kuruş seviyesine kadar çıktı.

Beşiktaş yüzde 8 yükseldi

Süper Lig'i altıncı sırada tamamlanayan Beşiktaş (#BJKAS), 89 liradan 20 lira seviyelerine kadar düşmesiyle gündeme gelmişti. Hisseler bu noktadan dönerek bugün itibariyle 42,82 TL'ye çıktı. Şirketin bugünkü artışı ise yüzde 8 olarak kayda geçti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER