Spor

Fenerbahçe'de Mert Hakan ve İrfan Can kararı!

Tüm Spor - Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan ve 2025’e kadar kontratı bulunan İrfan Can Kahveci’yle nikah tazeliyor. .

Fenerbahçe'de Mert Hakan ve İrfan Can kararı!
28-03-2024 17:07

Fenerbahçe'de ÖZETİ| tüm camia 2 Nisan'daki genel kurula odaklansa da yönetim, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Önceliği iç transfere veren sarı- lacivertliler, bu sezon İsmail Kartal'la birlikte yeniden çıkışa geçen iki yıldızı; Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'yle sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı. Kontratı sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan'a 30 milyon TL'den 3 yıllık yeni sözleşme teklif edecek.

İMZALARI ATIYORLAR

29 yaşındaki oyuncunun pazarlık dahi yapmadan bu teklifi kabul edeceği gelen bilgiler arasında... Geçen sezon ıslıklanan ancak bu sene kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin de 2025'te bitecek olan sözleşmesi 2028'e uzatılacak. Yönetimin senelik 15 milyon TL kazanan oyuncuya 50 milyon TL önereceği belirtildi. İrfan'ın da teklife sıcak baktığı kaydedildi. İki futbolcu da kısa süre içinde yeni mukaveleye imza atacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER