Spor

Fenerbahçe'nin üçüncülük maçındaki rakibi belli oldu

Tüm Spor - THY Euroleague Final Four'undaki ilk maçında Panathinaikos'a yenilerek finale kalma fırsatını tepen Fenerbahçe Beko'nun üçüncülük karşılaşmasındaki rakibi Yunanistan'ın Olympiakos takımı oldu.

Fenerbahçe'nin üçüncülük maçındaki rakibi belli oldu
25-05-2024 01:02

THY ÖZETİ| Euroleague Final Four maçında İspanya'nın Real Madrid takımı ile Yunanistan temsilcisi Olympiakos karşı karşıya geldi. Almanya'nın Berlin şehrindeki Uber Arena'da oynanan maçı 87 - 76 kazanan Real Madrid, Euroleague'de finale kaldı.

Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergiyelen Real, ilk periyotu 28-10 önde tamamlarken, soyunma odasına da 56-37'lik skorla önde girdi. Üçüncü periyotta da 71-58'le skor üstünlüğünü koruyan eflatun beyazlılar, maçı 87 - 76 galip bitirdi.

PANATHINAOKOS - REAL MADRİD FİNALİ

İspanyol ekibi, finalde bir başka Yunan takımı Panathinaikos'un rakibi oldu. Ergin Ataman'ın başantrenörlüğünü yaptığı Panathinaikos ile Real Madrid arasındaki final maçı 26 Mayıs Pazar günü TSİ 21.00'de başlayacak.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ OLYMPIAKOS

Yarı finalde Panathinaikos'a 73-57 yenilen Fenerbahçe Beko ise Real Madrid'e mağlup olan Olympiakos ile üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek. Uber Arena'daki müsabaka 26 Mayıs Pazar günü TSİ 18.00'de başlayacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER