Gündem

Eyüpsultan'da makas atan alkollü sürücü zincirleme kazaya neden oldu!

Eyüpsultan TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü’nde alkollü olduğu öğrenilen sürücü makas atarak ilerlerken zincirleme kazaya sebep oldu. 3 otomobilin karıştığı kazada ölen yada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Eyüpsultan'da makas atan alkollü sürücü zincirleme kazaya neden oldu!
19-05-2024 13:17

TEM ÖZETİ| Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü'nde Edirne istikametinde seyreden Mevlüt Öztabur idaresindeki otomobile, aynı istikamette ilerleyen bir otomobil arkadan çarptı.

Özbatur'un kullandığı otomobil bariyere savrulurken, aynı istikamette seyreden başka bir otomobil de bu araca yandan çaptı.

Kaza yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri otoyolun iki şeridini trafiğe kapattı. İki otomobilin kullanılamaz hale geldiği kaza nedeniyle otoyolda araç kuyruğu oluştu.

Kazada aracı kullanılamaz hale gelen Mevlüt Özbatur, "Sultangazi yönüne doğru orta şeritte ilerliyordum. Bir anda arkadan çok şiddetli bir şekilde araç çarptı. Benim aracım dönmeye başladı. O anda başka bir araç bana yandan vurdu. Biz yaklaşık 300-400 metre dönerek, bariyerlere çarptık. Bana vuran arkadaş yüzde 20 alkollüydü. Araçta ben, eşim arkadaşım vardı. Emniyet kemerimiz takılıydı. O yüzden kazayı ufak çaplı sıyrıklarla atlattık." dedi.

Yapılan kontrolde kazaya sebep olan otomobil sürücüsünün 1,20 promil alkollü olduğu belirlendi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER