Gündem

Erdoğan'dan 'vadedilmiş topraklar' uyarısı: Eğer terör devleti durdurulmazsa...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup toplantısında İsrail'e tepki göstererek; 'Bu azgın devlet eğer durdurulmazsa vaad edilmiş topraklar hezeyanıyla gözünü Anadolu'ya dikecek.' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan 'vadedilmiş topraklar' uyarısı: Eğer terör devleti durdurulmazsa...
15-05-2024 13:13

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında konuştu.

Erdoğan konuşmasında "Hamas'ı destekliyoruz diye bizi eleştiriyorlar. Sizde hiç mi vicdan yok? Gazze'de açlıktan ölmek üzere olanlara yardımı kabul edemeyecek kadar, bu terör devletini savunacak kadar kişiliğinizi, kimliğinizi kaybettiniz? Bu azgın devlet eğer durdurulmazsa vaad edilmiş topraklar hezeyanıyla gözünü Anadolu'ya dikecekler." ifadelerini kullandı.

İsrail'in sinsi PKK planı devrede! Kirli iş birliğinde hedef Türkiyeİsrail'in sinsi PKK planı devrede! Kirli iş birliğinde hedef Türkiye

İsrail haber kanalları Türkiye'yi hedef aldı! Skandal paylaşımİsrail haber kanalları Türkiye'yi hedef aldı! Skandal paylaşım

İsrail'den CHP'ye tebrik! Erdoğan'ı hedef aldıİsrail'den CHP'ye tebrik! Erdoğan'ı hedef aldı

Netanyahu ağzındaki baklayı çıkardı, 'Yeşaya kehaneti' dedi! Hedef Nil ve Fırat mı?Netanyahu ağzındaki baklayı çıkardı, 'Yeşaya kehaneti' dedi! Hedef Nil ve Fırat mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şu şekilde;

"Uluslararası mahkemeyi baskı altına almaya çalışıyorlar. BM kürsüsünde, BM şartını parçalayarak dünyaya meydan okuyorlar. Nesin sen? Bu işten yırtacağını mı zannediyorsun? Bedelini ödeyeceksiniz.

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Ne yaparlarsa yapsınlar insanlık bu katillerin yakasını bırakmayacak. Biz bu katillerin, soykırımcıların, cinayet şebekesinin peşini bırakmayacağız.

"GÖZLERİNİ ANADOLU'YA DİKECEKLER"

Hamas'ı destekliyoruz diye bizi eleştiriyorlar. Sizde hiç mi vicdan yok? Gazze'de açlıktan ölmek üzere olanlara yardımı kabul edemeyecek kadar, bu terör devletini savunacak kadar kişiliğinizi, kimliğinizi kaybettiniz? Bu azgın devlet eğer durdurulmazsa vaad edilmiş topraklar hezeyanıyla gözünü Anadolu'ya dikecekler.