Teknoloji

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un yeni modeli T10F’i inceledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen TOBB 80'inci Genel Kurulu’nda yeni Togg modeli T10F ’i inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un yeni modeli T10F’i inceledi!
15-05-2024 18:27

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 80. Genel Kurulu'na katıldı. Ancak asıl haber bu değil. İstanbul'da bulunan İkiz Kuleler'de düzenlenen etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve diğer bakanlarla birlikte Togg ‘un yeni modeli T10F ‘i inceledi.

Cumhurbaşkanı, Togg T10F ’i inceledi

Erdoğan, Genel Kurul'un ardından TOBB standını ziyaret etti ve burada Togg'un yeni modeli T10F sedan’a yakından ilgi gösterdi. Yeni aracı detaylı bir şekilde inceleyen Cumhurbaşkanı, yetkililerden bilgi aldı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat da Cumhurbaşkanı'na eşlik etti.

Yeni modelimiz #T10F gurur verici. ????????

Küresel teknoloji markamız #Togg’un yeni modeli #T10F’i Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ile birlikte inceledik. Gururlandık. ????

Yeni modelimiz #T10F Türkiye’de ilk defa TOBB 80. Genel Kurulumuzda sergilendi. Büyük ilgi gördü. ????… pic.twitter.com/XecHxvOHMY

— Rifat Hisarcıklıoğlu (@RHisarciklioglu) May 15, 2024

Bu özel ziyaret sırasında, Erdoğan beraberindekilerle birlikte Togg'un yeni modelinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu fotoğraf, Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'un önemli bir dönemeci olarak kayda geçti diyebiliriz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Togg'un yeni modeline gösterdiği ilgi, yerli otomotiv sektörünün gelişimi ve üretimine olan destekle birlikte sosyal medyada da beğeni topladı.

Togg T10F internet sayfası resmen açıldı! İşte detaylar

Togg T10F internet sayfası resmen açıldı! İşte detaylar

Geçtiğimiz gün CES 2024 fuarı kapsamında duyurulan Togg T10F internet sayfası açıldı. Gelin detaylara birlikte bakalım.

TOBB'nin İkiz Kuleler'deki 80. Genel Kurulu, Türkiye'nin ekonomik ve ticari hayatında önemli bir yere sahip. Bu etkinlik, ülkenin iş dünyası liderlerini bir araya getirerek, gelecek planları ve ekonomik hedefler üzerine önemli tartışmaların yapıldığı bir platform oluşturuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Togg ziyareti, bu etkinliğin önemli anlarından biri olarak kaydedildi.

Siz Togg T10F hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Cumhurbaşkanı ErdoğanTogg T10F
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER