Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en yüksek oyu aldığı Bayburt'ta! Yerel seçim mesajı verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerde yüzde 82 oy aldığı Bayburt'ta vatandaşlarla bir araya geldi. Erdoğan, "Bayburt geleceğine sahip çıktı. 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerde de sizlerden yine rekor bir destek bekliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en yüksek oyu aldığı Bayburt'ta! Yerel seçim mesajı verdi
08-07-2023 16:18

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde en çok oy aldığı kentlere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda yüzde 82 oy aldığı Bayburt'a giden Erdoğan, "Bayburt geleceğine sahip çıktı. 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerde de sizlerden yine rekor bir destek bekliyorum" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı devamında coşkulu kalabalıktan bu noktada söz aldı.

"DİK DURACAĞIZ"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: "28 Mayıs'taki netice şu an Bayburt'ta kendisini gösteriyor. Yiğitler, kahramanlar otağı Bayburt'u, bahçesiyle, bağıyla, ırmağıyla adeta cennet bahçelerinden bir bahçeyi andıran Bayburt'u, nice hak ve halk aşığının hikmet bahçelerinden gül devşiren Bayburt'u en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bayburt dünyada eşi benzeri olmadığını son seçimlerde bir kez daha gösterdi. Hepinize teşekkür ediyorum. Dik duracağız, endişelenmeyeceğiz. Rabbim yol ve kader arkadaşlığımızı daim eylesin diyorum. Bayburtlu kardeşlerimize şükran borcumuzu yeni eser ve hizmetlerle ödemenin gayretindeyiz. Bugün de şehrimize teşekkür etmeye elimiz boş gelmedik. Yatırımlarımızın toplu açılışını yapalım istedik."

Ayrıntılar geliyor...

Gözde Nur Bayar Gözde Nur Bayar Gündem Editörü Haberler.com - Politika
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER