Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı Fico'ya geçmiş olsun mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovakya'da Başbakan Robert Fico'ya yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyı şiddetle kınadı. Erdoğan, ağır yaralı olan Fico'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı Fico'ya geçmiş olsun mesajı
15-05-2024 21:27
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan, Slovakya'da Başbakan Robert Fico'ya yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyı şiddetle kınadı. Erdoğan, ağır yaralı olan Fico'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Abone ol

Slovakya Başbakanı Robert Fico, bir hükümet toplantısının ardından silahlı saldırıya uğradı. Açılan ateş sonucu karnından vurulan Fico, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından saldırıyı kınadı.

Erdoğan'dan geçmiş olsun mesajı

Erdoğan, yaralanan Başbakan Fico'ya ve Slovakya halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında "Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya yönelik gerçekleştirilen menfur suikast girişimini şiddetle kınıyor, saldırıda yaralanan Sayın Fico'ya acil şifalar diliyorum. Slovakya halkına ve hükûmetine, ülkem ve milletim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER