Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Gazze mektubu

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in Gazze saldırılarına ilişkin Papa Fransuva'ya mektup yazdı. Mektupta "Filistin-İsrail meselesi adil bir çözüme kavuşturulmadan, Orta Doğu'da kalıcı barış ve istikrarın tesisi mümkün değildir" ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Gazze mektubu
13-04-2024 13:57
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan İsrail'in Gazze saldırılarına ilişkin Papa Fransuva'ya mektup yazdı. Mektupta "Filistin-İsrail meselesi adil bir çözüme kavuşturulmadan, Orta Doğu'da kalıcı barış ve istikrarın tesisi mümkün değildir" ifadelerine yer verildi.Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva'ya mektubunda "İnsanlık savaşta bile dokunulmaması gereken hastane, okul, cami, kiliselerin bombalanması karşısında sesini yükseltmelidir" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva'ya gönderdiği Filistin mektubunda insanlığın Gazze'de uluslararası hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemesi gerektiğini belirtti.

Erdoğan mektupta "Filistin-İsrail meselesi adil bir çözüme kavuşturulmadan, Orta Doğu'da kalıcı barış ve istikrarın tesisi mümkün değildir" ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER