Politika

CHP'de iki isim, Kılıçdaroğlu'nun adayı Cemal Canpolat lehine adaylıktan çekildi

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanlığı için ismi geçen Selçuk Sarıyar ve Mehmet Ali Yüksel'in, adaylığını resmen ilan eden Cemal Canpolat lehine adaylıktan çekildiğini söyledi.

CHP'de iki isim, Kılıçdaroğlu'nun adayı Cemal Canpolat lehine adaylıktan çekildi
28-09-2023 23:23

CHP'de ÖZETİ| değişim rüzgarları eserken, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğiyle bilinen gazeteci Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanlığına yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İKİ İSİM CANPOLAT LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Yarkadaş, ismi CHP İstanbul İl Başkanlığı için geçen Selçuk Sarıyar ve Mehmet Ali Yüksel'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adayı olarak bilinen Cemal Canpolat lehine adaylıktan çekildiğini söyledi.

'ÜÇLÜ, CANPOLAT'IN OFİSİNDE BULUŞTU'

Haberi, Cemal Canpolat, Selçuk Sarıyar ve Mehmet Ali Yüksel'in yer aldığı bir fotoğrafla duyuran Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

İsmi CHP İstanbul İl Başkan adaylığı için geçen Selçuk Sarıyar ve Mehmet Ali Yüksel, Cemal Canpolat lehine adaylıktan çekildi. Yüksel ve Sarıyar, CHP İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat ile birlikte çalışmaya başladı. Üçlü, Canpolat’ın seçim ofisinde buluştu.

İsmi CHP İstanbul İl Başkan adaylığı için geçen Selçuk Sarıyar ve Mehmet Ali Yüksel, Cemal Canpolat lehine adaylıktan çekildi. Yüksel ve Sarıyar, CHP İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat ile birlikte çalışmaya başladı. Üçlü, Canpolat’ın seçim ofisinde buluştu. pic.twitter.com/0blc94gMr6

— Barış Yarkadaş (@barisyarkadas) September 28, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER