Politika

CHP'deki 'eş-dost' atamalarında gerçek bambaşka çıktı

CHP'li belediyelerdeki eş-dost atamalarında her geçen gün yeni bir skandala patlar veriyor. Son olarak Özgür Özel'in CHP'deki atamlar ile ilgili 'geri alındı' sözlerinden ardında yeni bir gelişme yaşandı.

CHP'deki 'eş-dost' atamalarında gerçek bambaşka çıktı
19-05-2024 20:57

31 ÖZETİ| Mart seçiminden sonra Yüreğir Belediye başkanlığı koltuğuna oturan CHP eski milletvekili Ali Demirçalı, hiç vakit kaybetmeden başkan yardımcılığına kızkardeşinin oğlu Hasan Aydoğan'ı getirdi. Daha önce Büyükşehir Belediyesi'nde spor müdürlüğü de yapan Aydoğan'a ayrıca 10 müdürlük bağlandı.

Başkan yardımcısı Hasan Aydoğan'ın kardeşi Kubilay Aydoğan da başkan dayısı tarafından Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne getirilip 2 müdürlük bağlandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'deki eş, dost ve akraba atamalarıyla ilgili, "Tavizimiz yok. Bursa, Balıkesir, Adana-Yüreğir'de tespit edilen akraba atamaları geri alındı" açıklamasında bulunmuştu.

GÖREVDEN ALMAMIŞ

Gerçeğin ise başka olduğu ortaya çıktı. Adana'nın Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, başkan yardımcısı olarak atadığı yeğeni Hasan Aydoğan'ı görevden almadığı ortaya çıktı.

Hasan Aydoğan'ın belediyenin resmi yazışmalarında imzasının olduğu gün yüzüne çıktı.

Aydoğan'ın 16 Mayıs 2024 yılında yapılan yazışmada başkan yardımcısı olarak imzasının bulunması dikkat çekti.

Ä°ÅŸte o evrak:


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER