Yaşam

Cezaevinde mastürbasyon sorusu olay oldu. Esra Ezmeci kadına sert tepki gösterdi: Adam ne yapsın?

Sosyal medya üzerinden kendisine gelen sorulara cevap veren ünlü psikolog Esra Ezmeci, bir kadının sorusu karşısında şoke oldu tepki gösterdi.

Cezaevinde mastürbasyon sorusu olay oldu. Esra Ezmeci kadına sert tepki gösterdi: Adam ne yapsın?
11-04-2024 12:02

Kendisine ÖZETİ| danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

İşte o sorulardan bir kaçı:

Cezaevinde mastürbasyon sorusu olay oldu. Esra Ezmeci kadına sert tepki gösterdi: Adam ne yapsın?

*Esra Hanım işim günde 5-6 kere ilişkiye giriyor benimle bir yıllık evliyiz ben çok yıprandım ne yapmalıyım?

-Bu tabi ki fazla bir sayı, siz onu özlemenin ya da gün aşırı birliktelik yaşamanın sizde ki tutkuyu artıracağını ve daha çok haz alacağınızı söyleyebilirsiniz.

 

Cezaevinde mastürbasyon sorusu olay oldu. Esra Ezmeci kadına sert tepki gösterdi: Adam ne yapsın? - Resim : 2

*Eşim cezaevinde mastürbasyon yapıyormuş, yapmasını istemiyorum nasıl söylemeliyim?

-Ne yapsın adam? Bu artık fizyolojik bir gereksinim. Mastürbasyon ergenlikte artan cinsel ihtiyaç duygusunun tatmini için olan, bazen eşlerle cinsellik yaşansa bile alışkanlık olarak devam eden bir şeydir. Sizden uzakta cezaevinde olan bir eşe mastürbasyon yapma demek eşinize haksızlık olur. Bu ihtiyacın bu şekilde karşılanması doğal aldatma değil...

Etiketler esra ezmeci magazin yaşam cinsellik mastürbasyon
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER