Teknoloji

Bill Gates, Bu Yaz Okumanız Gereken 4 Kitabı Açıkladı

Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, bu yıl okumak isteyebileceğiniz 4 kitap tavsiyesi verdi. Gates'in dizi izlemek isteyenler için de bir tavsiyesi var.

Bill Gates, Bu Yaz Okumanız Gereken 4 Kitabı Açıkladı
24-05-2024 20:13

Microsoft'un ÖZETİ| kurucu ortaklarından olan milyarder iş insanı Bill Gates, resmî Linkedln hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Gates, bu paylaşımda okuyabileceğiniz veya izleyebileceğiniz 5 eser paylaştı.

Eğer şu sıralar yeni bir kitaba başlamak veya yeni bir diziye başlamak gibi bir düşünce içerisindeyseniz Bill Gates'in tavsiye ettiği eserlere göz atabilirsiniz. Dilerseniz lafı hiç uzatmadan Gates'in yeni tavsiyelerine yakından bakalım.

Bill Gates'in tavsiye ettiği 5 eser

The Women - Kristin Hannah

The Women Kristin Hannah

Kristin Hannah tarafından kaleme alınan "The Women" isimli kitap, ABD ordusu bünyesinde çalışan bir hemşirenin hikâyesini anlatıyor.

Infectious Generosity - Chris Anderson

Infectious Generosity

TED Talks'un yöneticilerinden bir tanesi olan Chris Anderson tarafından kaleme alınan bu kitap, Bill Gates'e göre daha adil bir dünya yaratmak isteyip de nereden başlayacağını bilemeyenlerin okuması gereken bir eser.

Slow Horses

Slow Horses

İlk sezonu 2022 yılında yayımlanan Slow Horses, Apple TV+'ın en popüler yapımlarından bir tanesi. Mick Herron'un Slow Horses isimli romanına dayanan dizi, Bill Gates'e göre karakterlerin ve olay kurgusunun karmaşık olmasına rağmen izlenmeyi hak ediyor.

Brave New Words - Sal Khan

Brave New Words

Dünyanın en popüler eğitim platformlarından Khan Academy'nin kurucusu Sal Khan tarafından kaleme alınan Brave New Words isimli roman, yapay zekânın eğitime sağlayacağı faydaları anlatıyor.

How to Know a Person - David Brooks

How to Know a Person

Bir kişisel gelişim kitabi olarak bilinen How to Know a Person, konuşma ve sosyal becerilerin sonradan öğrenilebileceği gerçeğini vurguluyor ve daha iyi bir iletişim için çeşitli tavsiyeler veriyor.

Bu yıl okumak isteyebileceğiniz kitap tavsiyesi içeriğimize göz atmış mıydınız?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER