Spor

Beşiktaş'ta Türkiye Kupası kutlaması!

Tüm Spor - Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, taraftarıyla Beşiktaş semtinde buluşuyor.

Beşiktaş'ta Türkiye Kupası kutlaması!
25-05-2024 18:37

Ziraat ÖZETİ| Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, taraftarıyla Beşiktaş semtinde buluşuyor.

Gelişmeleri anbean aktarıyoruz...

Hasan Arat: "Çok güzel, söz vermiştik. Taraftarlarımıza kupa çarşıya gelecek diye söz vermiştik. Bence sporcularımızla konuşmanız daha doğru olur."

Samet Aybaba: "Bir sezonun bütün talihsizliklerini bir maç üzerinden telafi ettik diyebilirim. Oyuncularımı tebrik ediyorum, müthiş oynadılar. Çok öz güvenli oynadılar. Onlar da çok ezilmişti, çok kötü geçen bir sezon. Beşiktaş'a, oyuncularımıza, hiçbirimize yakışmayan bir sezon. Oynanan iyi oyun, Musrati'nin son golü atması, oyuncularımızın isteği ve coşkusu. Hedefimiz büyük tabii ki bizim hedefimiz bu değil. İnşallah önümüzdeki yıllarda hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz."

Hasan Arat: "Yurt dışından çok ciddi yayınlar yapıldı ve Beşiktaş taraftarı tüm dünyaya ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Çok güzeldi, mükemmeldi... Yıllar boyu unutulmayacak bir şeydi. Şimdi Ağaçlı Yol'da olmamız çok önemli, bu yolun Beşiktaşlıların yolu biliyorsunuz."

Samet Aybaba: "Yol bitmez başkanım, biz hep yoldayız."

Hasan Arat: "Allah bitirmesin."

Samet Aybaba: "Amin."

Serdar Topraktepe: "1994-95 sezonunda Beşiktaş'a transfer olmuştum ve o sezon şampiyonluk yaşamıştım. 30 yıl sonra Beşiktaş'ın başında kupa kazandım, bu benim için çok ayrı bir duygu. Anlatılmaz bir duygu, sözümüzü tuttuğumuz için çok mutluyuz. Son dakikalarda kazanmak bizim geleneğimizde vardır, 2-3 haftadır bunu başarıyor oyuncularımız. Sonuna kadar bırakmayan bir oyuncu topluluğu oluşturduk. Hemen hemen tüm birimlerde çalıştım, yüce rabbim kupayı da nasip etti."

''ERKEN DAVRANIP KUPAYI KAPTIK''

Feyyaz Uçar: "Kupa kazanmış bir takımla birlikte taraftarımıza doğru ilerlemek çok keyifli. Beşiktaş'a yakışıyor. Daha sezon bitmeden kupamızı aldık. Bu hafta şampiyonluk kupası verilecek ama biz erken davranıp kupayı kaptık."

-Serdar Topraktepe: "100. yılda şampiyon olduğumuzda Feyyaz Hocam benim hocalığımı yapmıştı."

-Feyyaz Uçar: "Serdar, 100. yılda talebimizdi ben Mircea Lucescu ile çalışırken. Yine yıllar sonra kupayı kaldırmayı nasip etti Allah."

-Okay Karacan: "Uğurlu ikili diyebilir miyiz sizin için?"

-Feyyaz Uçar: "Bakalım, hayırlısı. İnşallah devam eder."

''NECİP UYSAL DA EFSANE OLDU''

Feyyaz Uçar: "Beşiktaş'ın yetiştirdiği değerler, camiada çok önemlidir. İnşallah bu efsane olayı devam edecek. Bugün bana göre Necip de bir efsane olmuştur. Uzun yıllardır formamızı giyiyor."


SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER