Spor

Barcelona ve Atletico Madrid arasında çılgın takas iddiası!

Tüm Spor - Barcelona, bu sezon kiralık olarak takımda forma giyen ve performansından memnun olduğu Joao Felix'in bonservisini Atletico Madrid'den almak istiyor. Madrid ekibi ise Felix'e karşılık Barcelona'dan Ferran Torres'i istedi.

Barcelona ve Atletico Madrid arasında çılgın takas iddiası!
30-04-2024 14:52

İspanya ÖZETİ| La Liga'nın iki önemli takımı Atletico Madrid ile Barcelona arasında gündeme gelen takas iddiası büyük ses getirdi. Ateletico Madrid, Felix'i bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen Katalan devine sürpriz bir teklif sundu.

FELIX'E KARŞILIK TORRES

Sport'ta yer alan habere göre Barcelona, bu sezon kiralık olarak formasını giyen Felix'i bonservisiyle renklerine bağlamak istiyor.

Atletico Madrid ise teknik direktör Diego Simeone'nin yoğun ısrarı sebebiyle bonservisini elinde tuttuğu Felix için Barcelona'dan Ferran Torres'i istedi. Ancak Torres'in Barcelona'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Ferran Torres
ANSU FATİ TEKLİFİ KABUL EDİLMEDİ


Torres'in gitmek istememesi üzerine Barcelona, Atletico Madrid'e Brighton'a kiralık olarak gönderdiği Ansu Fati'yi önerdi ancak bu teklif de Atletico Madrid cephesinden kabul görmedi. İki takım arasındaki görüşmelerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER