Spor

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İşte ilk sözleri...

Tüm Spor - Son kararı merakla beklenen Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olacak.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İşte ilk sözleri...
13-05-2024 21:42

Fenerbahçe'de ÖZETİ| başkan Ali Koç, başkan adaylarından Saadettin Saran'la yaptığı görüşme sonrası yeniden başkanlığa aday olma kararı aldı.

Sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın ise aday olup olmayacağına dair vereceği karar merak konusu olmuştu.

Son kararını veren Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olma kararı aldı. 

Kontra Spor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, "Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe'nin kongresinde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım. Sizin vasıtanızla da tüm kamuoyuna duyuruyorum." dedi. 

Yönetim kurulu açıklaması

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Aday olmamın sebebi 6 yıldır dışarıda kalmamız ve Fenerbahçe'yi takip etmemiz. Bu sürede bizlerin yaptığı hataları tahlil ederek aday olma sürecini başlatıyoruz. Biz kimseyle kavga etmeyeceğiz ama Fenerbahçe'nin büyüklüğünü daha büyük hale getirecek şekilde bir organizasyon içerisine gireceğiz. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim" diye konuştu. 

"Mourinho ile 2 saat yüz yüze görüştük"

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada teknik direktörlük konusunda Jose Mourinho ile görüştüğünü açıkladı. Yıldırım, "Mourinho ile 2 saat yüz yüze görüştük, kazanırsak büyük ihtimalle getireceğim" diyerek şunları kaydetti: 

"Fenerbahçe artık büyük hocalar ve takımlarla mücadele etmeli. Mourinho'ya Fenerbahçe'nin sana senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var dedim. Mourinho ile 2 saat yüz yüze görüştük, kazanırsak büyük ihtimalle getireceğim. İnşallah biz kazanırız, kendisini de getiririm."

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi ne zaman?

Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 yılında Haziran ayında düzenlenecek. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı üç yılda bir belirlenmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkan ve yönetim kurulları ayrı ayrı seçilmektedir.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER